Om Megalippernes gruppeledelse

Navn: Andreas Slott Jensenius

Rolle: Gruppeleder

Jeg er født i 1989, og har været spejder siden 1996. I 2007 blev jeg Juniortropassistent, i 2009 blev jeg redaktør for vores medlemsblad Megalipnyt og i 2011 blev jeg webmaster og designede vores nuværende hjemmeside. Jeg har som spejder været med på 4 korpslejr, Randerslejren og Guldborgsundlejren, og senere som leder på SEE20:10 korpslejren i Skive og Spejdernes Lejr 2012 med over 40.000 deltagere. Jeg har også været med på verdensjamboreen i England tilbage i 2007, hvor jeg lige kunne nå at være med inden jeg blev leder.

For mig er spejderarbejdet en spændende udfordring, hvor jeg kan være med til at give fede og mindeværdige oplevelser videre til børn og unge, og samtidig give dem kompetencer som de vil få glæde af hele livet.

I hverdagen er jeg IT konsulent.

Kontakt oplysninger:

Tlf.: 30 68 30 78

E-mail: and@megalip.dk

 

Navn: Elizabeth Mosebo Bentzen

Rolle: Gruppeassistent

Jeg er født i 1993 og vokset op hos Megalipperne i Hillerød.

Jeg dimitterede fra Hillerød handelsskole i 2012, hvorefter jeg tog til Sydfrankrig og lærte det franske sprog i fire måneder.
Siden startede jeg på Copenhagen Business School i 2013, hvor jeg læser en Ha. i projektledelse og erhvervsøkonomi.
Jeg er som sagt opvokset blandt spejderne, men blev tilmeldt i 1999 og spejderne har for mig været et fællesskab og mange forunderlige oplevelser, hvor jeg har lært at arbejde med mig selv og andre, i både gode og dårlige tider. Noget jeg håber at kunne bringe videre til alle andre spejdere.
Jeg startede som leder hos ulveflokken i sommeren 2013.

Kontakt oplysninger:

Tlf.: 25 21 78 89

E-mail: elb@megalip.dk

 
 

 


Navn: Sofie Bartels Jensenius

Rolle: Gruppeassistent

.

Kontakt oplysninger:

 

 

Navn: Annette Jensen

Rolle: Gruppeassistent

.

Kontakt oplysninger:

 

 

 

Navn: Lykke Bagger

Rolle: Grupperåds formand 

Jeg har været med i grupperådet siden 2012.

Jeg har 2 piger Sara og Amalie, som begge startede som spejder, da de startede i skole.  De er nu begge Trop spejder på 6. og 9. år og har mange oplevelser og glæder i spejderarbejdet. Jeg har selv været med i gruppearbejdet de sidste par år og deltager for at hjælpe de enormt angegerede ledere som Megalipperne består af.  Mit arbejde med at hjælpe på f.eks visionsdag, møder og kræmmermarkedet giver mig mange dejlige oplevelser med nye venner og god energi.

Kontakt oplysninger: