Om Ulveflokken

                  Ulveflokken              

Ulveflokken er for børn i alderen 8-10 år. Vi holder møder om tirsdagen fra kl. 18.00 til 19.30 i Megaliphytten.

Er man mellem 5 og 8 år, så er man bæver.

Vi er delt op i bander, der typisk består af 5-6 børn. Når man starter i ulveflokken, får man sit eget ulvenavn, der stammer fra Junglebogen af R. Kipling.

Vi laver mange aktiviteter, hvor mange af dem er bygget op omkring mærker. Mærkerne er opdelt i temaer, og når disse er gennemført, får man mærket, som kan syes på uniformen. Vi har blandt andet lavet katapulter og skudt med æg, lavet mad over bål, gået efter GPS og mange andre sjove ting.

Derudover er vi også meget ude af huset. Vi har både besøgt Falckstationen, hvor vi var oppe i den store stigevogn, besøgt hospitalet, set hemmelige rum i Slotskirken og leget ude på naturlegepladsen Eghjorten.

Vi tager på weekendture, der ofte er bygget over et tema, som kan være alt fra Faraos Keopspyramide til eventyret om Shrek. Vi deltager også i konkurrencer mod andre spejdere fra Nordsjælland.

Endelig har vi sommerlejren, der finder sted hvert år i sommerferien. Stedet skifter fra år til år, og vi har både været på Orø, i Sverige, ved Roskilde Fjord, ved Kalunderborg, i Lejre og senest ved Tikøb. I år går turen til Mårum, og de største ulve skal også et par dage med på Spejdernes Lejr 2017, der er en lejr for alle spejder i Danmark og gæster fra udlandet - i alt ca 40.000 deltagere.

Mange venskaber bliver bygget på tværs af skoler hos os.