Om ulveflokkens ledere

Navn: Christine Thue Poulsen

Rolle: Ulveflokleder

Ulvenavn: Akela

Mit navn er Christine Thue Poulsen. Jeg er født i 1991. I januar 2016 blev jeg bachelor i kemi og teknologi fra DTU. Efter planen har jeg min kandidat i anvendt kemi, også fra DTU, i starten af 2018, hvor efter jeg kan kalde mig civilingeniør i kemi.
Jeg afsluttede HTX sommeren 2011, og jeg har været lærer tilkaldevikar på to skoler. Der udover har jeg også været to måneder i ZImbabwe som frivillig, på et elefant og sort næsehorn fredningsprogram.

 

Jeg har været spejder siden 1998 og været leder i ulveflokken siden sommer 2008, og fra sommer 2009 blev jeg flokleder, hvilket jeg nu er sammen med Sebastian.

 

For mig handler det at være spejder om at få en masse gode oplevelser sammen med en masse gode venner - det er det jeg prøver at give videre som min funktion som leder.

 
Jeg benytter mig gerne af tilbud om kurser fra korpset, og har i den forbindelse taget kurserne : Gren bæver, Ulveinspiration og anerkenden ledelse. I 2016  deltog jeg på Roland 1 for voksne, og på Linien ud hvor jeg vil fik nye idéer og værktøjer til det daglige spejderarbejde.
 
Kontakt oplysninger:
Tlf.: 60 16 85 46

 

 

 

Navn: Sebastian "W" Weede

Rolle: Ulveflokleder

Ulvenavn: Phao

Jeg er født i 1990 og været spejder siden sommeren 2002 og leder siden sommeren 2007. Jeg er student fra Frederiksborg Gymnasium årgang 2010.

Mine interesseområder er litteratur, musik og idræt, og jeg prøver så vidt muligt at integrere det i møderne med kreative lege.

Spejder for mig har været en række gode oplevelser, udfordringer og samtidigt utroligt karakterdannende. Jeg håber at kunne viderbringe dette til fremtidens spejdere.
 
Kontakt oplysninger:
Tlf.: 31 16 94 07
E-mail: sew@megalip.dk

 

  

 

Navn: Elizabeth Mosebo Bentzen

Rolle: Ulveflokassistent

Ulvenavn: Baloo

Jeg er født i 1993 og vokset op hos Megalipperne i Hillerød.

Jeg dimitterede fra Hillerød handelsskole i 2012, hvorefter jeg tog til Sydfrankrig og lærte det franske sprog i fire måneder.
Siden startede jeg på Copenhagen Business School i 2013, hvor jeg læser en Ha. i projektledelse og erhvervsøkonomi.
Jeg er som sagt opvokset blandt spejderne, men blev tilmeldt i 1999 og spejderne har for mig været et fællesskab og mange forunderlige oplevelser, hvor jeg har lært at arbejde med mig selv og andre, i både gode og dårlige tider. Noget jeg håber at kunne bringe videre til alle andre spejdere.
Jeg startede som leder hos ulveflokken i sommeren 2013.

 
Kontakt oplysninger:
Tlf.: 25 21 78 89

 

 

Navn: Pernille Slott Jensenius

Rolle: Ulveflokassistent

Ulvenavn: Mesua

Jeg hedder Pernille og jeg er 22 år.
Jeg læser til fysioterapeut og drømmer om at arbejde med fysioterapi da jeg elsker at hjælpe mennesker og se en udvikling hos dem.
Jeg var spejder som barn til jeg var 13 og siden har jeg spillet fodbold og været på efterskole.
Jeg har valgt at komme tilbage tip spejderlivet, da jeg ikke helt kunne undvære det.
Desuden er det en god udfordring og oplevelse for mig at arbejde med spejderlivet og børnene.

Kontakt oplysninger:
Tlf.:
 
 
 

Navn: Rikke Thue Poulsen

Rolle: Ulveflokassistent

Ulvenavn: Baghera

Hold øje, der kommer snart mere info

Kontakt oplysninger:
Tlf.: