Enhedsledere

Kanotur, Troppen og Juniortroppen

12/5 til 13/5

Troppen og Juniortroppen skal på Kanotur på Susåen fra lørdag den 12. maj 2018 til søndag den 13. maj 2018!

Vi skal sejle det meste af dagen, hvorefter vi slår lejr og sover der. Medbring rigeligt med varmt tøj (eller tøj efter vejret, hvis solen er med os), regntøj, gummi støvler, madpakke til lørdag samt en varm sovepose og et godt liggeunderlag og mindst 2 liter vand udover eventuelt saftevand eller lign.

Bålaften 2018

17/5

Bålaften på Frydenborg

Torsdag d. 17. maj 2018 kl. 18:30-20:00

 

Bålaften er en fast årligt tilbagevendende begivenhed, hvor Spejdere, FDF’ere, og Sct. Georgsgilder i Hillerød Kommune mødes til en hyggelig aften med lejrbål, underholdning, sang og lidt at spise og drikke. Dine forældre og søskende er også velkomne!

 

Traditionen tro vil Borgmester Kirsten Jensen overrække Hillerød Kommunes Spejderlederpris.

 

I år er FDF Alsønderup vært for denne aften.

 

Sct. Georgeløb for de store

30/9 til 1/10

 

Kære spejdere, klanspejdere og ledere i Hillerød og omliggende landsbyer

Mørke skyer truer. Saxerne står endnu en gang klar til kamp. Denne gang, er jeg bange for, at de ikke giver op før end de sidder fast og solidt på Englands trone. Derfor har vi brug for alle, der kan hjælpe. Alle spejdere, store som små, har før vist, at I med kløgt, snilde og spejderfærdigheder kan klare selv den mest snu saxer. Så kom og hjælp!!!

Kamptræningen, og dette års Sct. Georgs løb, er planlagt til weekenden 30. september – 1. oktober, i det herrens år 2017.

Arbejdsdag

20/5

Invitation til Arbejdsdag

Kære Megalipper, spejdere, forældre, rovere og ledere,
I inviteres til arbejdsdag lørdag den 20. Maj 2017 fra kl. 09:00 - 17:00. Herefter vil der være aftensmad.
Her skal vi blandt andet rydde op i og omkring vores hytter og tilhørende områder, beskære buske og træer, og fylde brandeskuret.

Så hvis du har mod på en dag eller et par timer i godt selskab, så kunne vi virkelig bruge DIN hjælp. Vi sørger for lidt frokost og aftensmaden laver vi over grillen.

Sider