Juniortroppen

Arbejdsdag

20/6

Kære forældre, megalip-venner, ledere og spejdere

Vi afholder arbejdsdag lørdag d. 20. juni kl. 9.30 – 17.00 for både forældre og ledere/ spejdere. Vi byder på frokost, hyggeligt samvær og massere af arbejde, ligesom dagen afsluttes med fælles-spisning ved grillen. 

Sommerlejr for Junior- og Trop-spejdere

6/7 til 13/7

Du er inviteret til den årlige Trop- og Juniortrop- Sommerlejr 2019

Da der desværre ikke var nok tilmeldte til året sommerlejr, har vi i stedet planlagt en ny sommerlejr, derfor skal vi til sommer, til Hillerød!

Fordi vi sparer en masse på udgifter til en lejrplads, skal vi i stedet opleve noget hvor vi skal helt til tops! Vi skal klatre i træer, møde ildguder, og selvfølgelig skal vi ud på en masse vandbaserede aktiviteter! Det bliver helt sikkert årets BEDSTE, FEDESTE og SJOVESTE spejder oplevelse!

Kanotur, Troppen og Juniortroppen

12/5 til 13/5

Troppen og Juniortroppen skal på Kanotur på Susåen fra lørdag den 12. maj 2018 til søndag den 13. maj 2018!

Vi skal sejle det meste af dagen, hvorefter vi slår lejr og sover der. Medbring rigeligt med varmt tøj (eller tøj efter vejret, hvis solen er med os), regntøj, gummi støvler, madpakke til lørdag samt en varm sovepose og et godt liggeunderlag og mindst 2 liter vand udover eventuelt saftevand eller lign.

Bålaften 2018

17/5

Bålaften på Frydenborg

Torsdag d. 17. maj 2018 kl. 18:30-20:00

 

Bålaften er en fast årligt tilbagevendende begivenhed, hvor Spejdere, FDF’ere, og Sct. Georgsgilder i Hillerød Kommune mødes til en hyggelig aften med lejrbål, underholdning, sang og lidt at spise og drikke. Dine forældre og søskende er også velkomne!

 

Traditionen tro vil Borgmester Kirsten Jensen overrække Hillerød Kommunes Spejderlederpris.

 

I år er FDF Alsønderup vært for denne aften.

 

Sider